HANDELSBETINGELSER

Levering:
Med mindre andet er oplyst, afsender Parforce Spirits alle ordre senest 3-4 hverdage efter købet er gennemført. Alle ordre bliver som udgangspunkt sendt med GLS eller UPS til den nærmeste pakkeshop. 


Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for ikke-oplyste fejl i materialet eller produktet.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert brug af varerne. Parforce Spirits vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Der bedes rettes henvendelse til , med oplysninger om fejlen. Godtages reklamationen skal varen sendes retur og beløbet vil blive returneret.


Fortrydelsesret:
Der er 14 dages fuld returret på alle varer købt på Parforce Spirits hjemmeside. Perioden regnes fra den dag, hvor De modtager ordren. Ved returnering bedes De rette henvendelse til info@parforcespirits.dk. 

I meddelelsen skal De gøre os tydeligt opmærksom på, at De ønsker at udnytte deres fortrydelsesret. En returformular vil herefter blive sendt på mail. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. 

Pakken skal sendes med GLS eller UPS.

De får pengene retur når vi har modtaget pakken. Vi tager desuden ikke ansvar for en tabt pakke.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.


Varens stand, når De sender den retur:
De hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er åbnet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at De ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. For at modtage hele købsbeløbet retur må De altså ikke have åbnet flasken.


Klagemuligheder – oversigt og links:

Der kan sendes klager til info@parforcespirits.dk.

Ønsker De at klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, kan klagen sendes på følgende addresse: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby