Vores historie


Parforce Spirits handler om smagen af det område, hvor kong Christian den 5. drev parforce jagt i 1600-tallet. Han var inspireret af Solkongen på Versailles, som drev den slags jagt, og Parforce Spirits er på en måde inspireret af kong Christian. Vi jager dog ikke kronhjorte, men inspiration og råvarer i jagtområdet der strakte sig fra Jægersborg Dyrehave ved Klampenborg, og fortsatte op gennem store dele af Nordsjælland til Gribskov og Esrum sø.

 I lokalområdet finder vi de planter, blomster og krydderurter, samt det træ, korn og vand som bliver til Parforces bud på whisky, gin, vodka og eau de vie frugtdestillater. Parforce Spirits er grundlagt af en gruppe venner, bl.a. Stine Lolk og mexicanske Alberto Rojas.

Det begyndte med at de fik en idé til et bud på en “dansk tequila” og det har udviklet sig til udover “tequilaen” bl.a. eau de vie på kirsebær, en spiritus lavet efter whisky metoden, gin og en serie af cocktails. Brygningen foregår i Skodsborg, hvorefter brygget køres til GetSpirits Destillery i Roskilde, hvor spiritussen fremstilles. 


Jens Frederik Boas Smith indtrådte som partner i firmaet juni 2020, hvor han har fået til opgave at stå for markedsføring og salg, ligesom han medvirker i produktudviklingen.


Du er meget velkommen til at skrive eller ringe, hvis du vil vide mere om Parforce Spirits.

Brygget i Skodsborg, destilleret i Roskilde.


Vi ryger havtorn og majs efter nordisk forbillede. Fermenterer langsomt med champagnegær, og opnår en let alkoholisk drik med et floralt, syrligt strejf fra havtorn og en rund fylde fra majs. Når drikken har været en tur gennem kobberkedlen hos GetSpirits destilleriet i Roskilde, er Mæxikos ånd klar til flasken.